Erfarne

Erfarne post thumbnail image

Adventure Lab

Klik : For begyndere For øvede

Adventure Lab

Her kommer mere om Adventure Lab cacher

Jeg har planer om at ligge min første Adventure Lab cache snart. Stay tuned!

Geocaching event cache

En Event cache er et socialt arrangement som foregår på et bestemt koordinat og som i teorien skal kunne logges af alle der kommer forbi. Der kan dog være begrænsning i antal deltagere og der kan være betaling for at deltage. Grunden til at jeg skriver “i teorien” er at det vil være underligt at logge et event hvis alle pladser er væk og det kræver bruger betaling. Event kan i praksis vare fra få minutter og til flere dage. Ofte er der planlagt en skattejagt med flere geocacher i området.

Temaerne er mange:

Teknik event hvor man bliver undervist i f.eks GSAK eller andet.

Ice-cream Social hvor man spiser is sammen og hygger.

Release af nye Geocoins og meget andet.

Et CITO event (Cache In Trash Out) er et event hvor man mødes og rydder op i naturen. Fjerner invasive arter og hjælper de oprindelige med at overleve.

Mega-event er minimum 500 deltagere. Der er forberedt aktiviteter og det holdes ofte en gang om året.

Giga-eventet er på minimum 5000 deltagere og er bare større og med flere aktiviteter end Mega eventet.

Efter at have læst Eventbeskrivelsen igennem kan du tilmelde dig ved at Logge cachen som “Will attend” og skrive hvor mange du tilmelder i alt. Nogle events har begrænsede pladser så der er det med at beslutte sig hurtigt.

Alle ovenstående event typer er som regel ledsaget af et antal nye cacher der frigives på dagen hvilket sommetider medfører at der pludseligt ser meget tomt ud, indtil cacherne er fundet.

Events’ne er alletiders mulighed for at mødes med de ofte flinke og imødekomne geocachere i alle aldre som man ofte kun kender under brugernavnet i logbogen fra en tidligere skattejagt. Der er det godt med et velovervejet Geocacher navn som HrogFruDanmark og ikke Ruben1977_1a