Site Overlay

Cachebeholdere

Til Forsiden

Geocatch er ikke det samme som en geocache…

Micro

Micro cacheholdere er mindre end 100ml. Der er ikke en grænse for hvor små de kan være. Nano’en har ofte en magnet så den kan sættes bag på et skilt eller lignende. Den er vandtæt.

Nano

Bison:

Bison cachebeholderen har plads til en lidt større logbog og måske en lille blyant. Den har en ring så den kan hænges på et søm eller i en snor. Den er vandtæt.

Petling:

Petling er sodavandsflaske der ikke er afsluttet i form endnu. Den er vandtæt på samme måde som en sodavandsflaske men har ikke en gummipakning som Bison on Nano’erne. Der er plads til logbog og skrivegrej.

Filmhylster:

Den første micro i gamle dage. Ofte forsynet med magneter og sat under bænk. Ikke vandtæt og logbog bliver hurtig våd i fugtig luft. Kan ikke anbefales udendørs.

LILLE

En lille Cachebeholder kan der være et par halve rugbrødsmadder i. Her en Flip box med pakning. Er rimelig vandtæt men det varierer meget hvor godt låget slutter til og hvor godt låget vil klikke i hak fra besøg til besøg af geocacere.

Normal

En normal geocachebeholder er på strørrelse med en skotøjsæske og en Ammobox.

Her vises en flipbox der er rimelig vandtæt men det afhænger af kvaliteten. Der er også en ammobox der er meget vandtæt. Ammoboxen kan klart anbefales.

Stor

En Stor cachebeholder kan være som en spand eller større.

Andet

En geocache af typen Anden kan være alt muligt der skal ligne noget andet. F.eks et møtrik med bolt, en sten, nød, æble, sneglehus, kasse på elskab, kunstig træstub eller grankogle m.m.

DRONE365