Site Overlay

Norge og Geocaching

Til forsiden

Her bliver løbende lagt information om geocaching i Norge

Gcinfo.no

GCinfo.no er et vigtigt samlingspunkt for geocachere i Norge.

Fjord Tours

Denne hjemmeside giver information om, hvordan man kan kombinere geocaching med rejser i Norge. De fremhæver populære geocaching-steder i store byer og langs Norges naturskønne ruter.

Visit Norway

Den store norske turismeside har også information om geocaching som en del af anbefalede udendørsaktiviteter. De har detaljer om specifikke geocaching-ruter og -steder, så geocachere kan få mest muligt ud af både skattejagten og naturen.

Norges geocaching historie

Geocaching kom til Norge tidligt efter, at aktiviteten begyndte i USA i maj 2000. Den første cache i Norge, kaldet “Stavanger GeoCache,” blev placeret i april 2001.

Community

Norge har en aktiv geocaching fællesskab der organiserer forskellige events såsom Mega-Events der kan tiltrække geocachere fra hele verden.

Geografi og Natur:
Norge har en storslået natur. Jeg har selv kørt på motorcykel i Syd Norge men desværre aldrig geocachet der.

Der er enestående muligheder for at se noget nyt såsom fjeldhuler og dybe fjorde. Høje fjelde og tætte skove. Der er også storbycaching i Oslo og Bergen.

Uddannelse og Miljøbevidsthed:
Geocaching i Norge har også bidraget til øget miljøbevidsthed. Da mange cacher indeholder information om lokalhistorie, geografi og naturbeskyttelse har geocaching været en værdsat måde at nå ud til befolkningen på.

Til forsiden