Geocaching i Danmark Danske reviewere

Danske reviewere

Danske reviewere

I Danmark har der igennem tiden været nedenstående fire danske cachegodkender profiler. Disse godkendere har i Danmark en tradition for at tage navne efter Lego’s Bionicle figurer. Hver profil er individuelle geocachere eller teams der er blevet spurgt af andre godkenderne om de ville lave dette frivillige stykke arbejde under Geocaching HQ. Alle har indtil nu haft hjemme på Sjælland tæt København.

I mange år har Danske reviewere været anonyme. Det har givet dem mulighed for at dyrke hobbyen på samme måde som andre. I de senere år har Toa Takanuva, Toa Ignika og Toa Onua valgt at offentliggøre deres geocacher navne i forbindelse med forskellige events. Lewa Nuva der var den første godkender i Danmark har også åbnet op for sit geocacher navn, da han inviterede til sit 10 års jubilæums event.

Godkenderne er erfarne geocachere der har fundet og gemt forskellige typer cacher. De har et godt omdømme i geocaching miljøet og har en god indsigt i retningslinierne.

Godkenderne løser ikke stridigheder imellem geocacherne. De forholder sig udelukkende til om cacherne overholder retningslinjerne. Uenigheder kan afklares ved at rette henvendelse til Geocaching HQ i USA.

Mere info følger ..

Lewa Nuva

Toa Takanuva

Toa Ignika

Toa Unua