Site Overlay

Statistik

Gå til forsiden

Geocaching statestik – for meget eller for lidt ?

Når du har fundet dine første cacher, kan der let gå sport i at finde så mange som muligt og fejre nogle milepæle. De første 100 loggede fund kan fejres ved at besøge en særlig god cache som nr.100 eller skåle i champagne eller andet ved nr 1.000. Umiddelbart skulle man som ny geocacher tro at der er prestige I mange fund eller tegn på at vedkommende er “flittig”. Det er bare som at sammenligne æbler med bananer. Du kan måske finde 200 nøje udvalgte cacher i 3 kommuner på 1 år lavet af 50 forskellige cache-ejere og det kan være blandede cachebeholdere og sværhedsgrader. Du kan som alternativ finde 200-500 cacher på en dag, hvis de ligger med 161 meter’s afstand i et power-trail ved hver deres lygtepæl med samme type cachebeholder og er lagt af samme ejer på samme måde.

Statestik set i Project-gc

Dit valg

Statistik er hvad du selv gør det til men der findes forskellige værktøj der kan give dig mulighed for at få indsigt i hvordan du kan få en mere varieret måde at Geocache på. Du kan få lavet en rapport der giver dig et mere kvalificeret grundlag at sammenligne dig selv med andre på. Værktøjet jeg vil fortælle om hedder Project-gc og der kommer et link under Undervisning på et tidspunkt.

Streak

Der er også konkurrence omkring “Streak” der betyder hvor mange dage man har geocachet uden at springe en dag over. Hvis man glipper en dag nulstilles Streaket og man kan starte forfra med den del af sin Geocaching statestik. Så hellere tage en tilfældig cache selvom man ikke har lyst den dag. Man kan udfordre sig selv og øge sine Streaks.

Slumps er de dage hvor man ikke har fundet en cache. Et slump på en måned er total afholdenhed.

Og så er der alle souvenirs og Challenges som du kan konkurrere med andre i at have optjent.

Eller hvad med at have fundet alle Attributter der er mulige eller alle 81 kombinationer af difficulty og terrain.

Der er nok for dem med samler mani og konkurrence gener 😁

Besøg Project-gc